پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های اصفهان فردا چهارشنبه

مدارس و مراکز دانشگاهی اصفهان و ۱۱ شهر دیگر استان برای دومین روز متوالی در پی افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و بنا بر تصویب کمیته اضطرار آلودگی هوای این خطه، چهارشنبه و پنجشنبه تعطیل شدند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 20
کد خبر: ۱۶۴۶۸۴

به گزارش راهبرد معاصر مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان روز سه‌شنبه با اعلام این خبر به ایرنا افزود: باتوجه به استمرار شرایط سکون هوا و پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر اینکه تا پایان هفته شاهد سکون هوا، پایداری جو و افزایش غلظت آلاینده‌ ها کمیته اضطرار آلودگی هوا بنا بر ارزیابی‌های ۲۴ ساعته، تصمیم به تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های برخی شهرهای استان گرفت.

منصور شیشه‌فروش اظهار داشت: در این کمیته مقرر شد که روزهای ۳۰ آذر و یکم دی دانشگاهها و همه مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش، پیش دبستانی، مهدهای کودک و مدارس استثنایی در مناطق شش گانه شهرستان اصفهان، فلاورجان، خمینی شهر، برخوار، مبارکه، شاهین شهر، نجف آباد، زرین شهر و فولادشهر همچنین بخش مرکزی کاشان، آران بیدگل و شهر سجزی تعطیل شوند.

وی افزود: همچنین مقرر شد طرح محدودیت تردد خودروها به صورت زوج و فرد در شهر اصفهان از ساعت ۸ الی ۱۳ و ۱۶ الی ۲۱ از درب منزل اجرایی شود. وی افزود: از تردد خودروهای دودزا، فاقد معاینه فنی و فرسوده توسط پلیس راهور جلوگیری و اعمال قانون می شود.

وی خاطرنشان کرد: از ۱۵ آذر تاکنون ۴۱۰ واحد آلاینده اخطاریه دریافت کردند. ۶۶ مورد توسط اداره‌کل محیط زیست به دادگاه معرفی شدند و ۱۵ واحد آلاینده نیز حکم پلمب دریافت کردند.

وی ادامه داد: کارگروه اضطرار به صورت ۲۴ ساعته در استانداری اصفهان فعال است و موارد را رصد و پیگیری می کند.

مدارس اصفهان در ماه جاری در دو نوبت به دلیل افزایش غلظت آالاینده‌های جوی تعطیل شد.

اصفهان کمترین تعداد روزهای هوای پاک و همچنین میزان بارش سالانه را در مقایسه با سایر کلانشهرهای کشور دارد و شرایط جغرافیایی و اقلیمی آن بسیار بدتر از جاهای دیگر است، همه این شرایط دست بدست هم داده تا این خطه در بین کلانشهرهای کشور در جایگاه نخست آلودگی هوا قرار گیرد.

کلانشهر اصفهان حدود ۲ میلیون نفر جمعیت دارد و روزانه بیش از ۸۰۰ هزار دستگاه خودرو در آن تردد می‌کنند و صنایع کوچک و بزرگ بسیاری آن را احاطه کرده‌اند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار